4 July 2013

Reviews!

Reviews zijn spannend.
Iemand die je niet kent gaat je product uitvoerig testen en zijn/haar bevindingen opschrijven en - hup - op het internet zetten. Als createur is dat best eng.

Maar...diezelfde spanning heeft ook een leuke keerzijde. Stel je voor dat die iemand je creatie net zo fantastisch vindt als jezelf?!

Twee zulke leuke reviews verschenen vlak achter elkaar. Volg de links en lees ze allebei!!
 Project Natural Beauty: "...De geuren zijn stuk voor stuk echt goed en er is geen één geur die ik niet lekker vind ruiken. Another Dimension is mijn favoriet. Ook Hans is erg blij met zijn mannen-geurtjes en vindt ze lekker ruiken. Dikke plus, want soms ruiken natuurlijke producten speciaal voor mannen, niet echt mannelijk. Ik ben hier dan ook best wel een beetje van onder de indruk. Ik heb mij namelijk ooit eens laten vertellen dat het erg lastig is om een goed natuurlijk parfum samen te stellen."


Mevrouw Minder: "...Eigenlijk is er geen enkel parfum dat ik niet lekker vind, Nina heeft echt goede parfums voor mijn smaak uitgekozen. Zelfs de licht-mysterieuze Sita kan ik goed waarderen. Ik vind de prijs-kwaliteit dik in orde. Ik heb meerdere natuurlijke parfums getest. Soms hele dure, zoals Les Verrines d`Honoré van Honoré des Prés, die een stuk minder lang op mijn huid bleven hangen."

Hartelijk dank, Marijke en Claudia!


No comments:

Post a Comment