17 January 2013

Mama-parfum

Januari

Na de hectische periode van Sint Maarten tot 2 januari (verjaardag van zoonlief) is er rust.

Sinds enkele jaren ben ik bewust aan het minderen van alle dat "moeten". Ik volg de flow van de dag, het week, het jaargetijde. Met respect voor de natuur, waar ik zelf ook bij hoor.
Januari, winter. Winterslaap. Alles wordt opgeschoond, in de stille nesteling van naar binnen gekeerd zijn. Als of rust een zelfreinigende werking heeft. "De dingen" zakken weg. Alles wordt helderder.
Helende, verbindende, versterkende Slow Living.

Geniet van de stilte. Geniet van de rust. Gun het jezelf, de metamorfose van stil zijn van binnen, en dan met andere ogen naar de wereld te kijken.


Mama parfum

Na een lange wachten weer verkrijgbaar!

De "stille" Mama van de parfum balsem is groter en sterker gegroeid, nu dat ze in haar nieuwe flesje-vorm een come back maakt.

De topnoot van frisse citrus opent deze parfum en maakt vervolgens een heerlijk zacht nestje van warme, zwoele geuren van sandelhout, ylang-ylang en neroli. Een heerlijke parfum voor alle mama's (in verwachting) die zich zeker, veilig en ontspannen willen voelen, maar dan wel in stijl!
Mama helpt je bij het "nestelen" - terugkeren naar je kern, loslaten van overmatige controle en het helpt je om je te aarden - meer zelfverzekerd voelen, beschermd, gegrond. Het is dus ook heel heilzaam voor gestresste carrierebeesten die moeten oppassen met hun dwangmatige gedrag om geen burn-out te krijgen!

Het helpt je om een veilige gevoel te krijgen, om het contact met je ware, zuivere Zelf te versterken en je concentratievermogen te verhogen.

De hoofdzakelijke geuren in deze parfum zijn:
citroen, ylang-ylang, neroli en sandelhout

mamaportr.sq.jpg
Je vindt Mama in de webshop.


Veel plezier met de winterse dagen!
Tip: Nu dat het zo aan het vriezen is, zet een emmertje water buiten. Als de inhoud bijna dichtgevroren is, zet 'm onder de hete kraan om je ijslantaarn eruit te krijgen. Kaarsje erin en geniet van je unieke slow-made licht ;)


No comments:

Post a Comment